Spoorstraat 84
4388BS
OOST-SOUBURG
tel. 0118-462384

In de eerste half uur kwam het meeste spektakel van boven door een stevige hagelbui. Pas toen Marc in de 29e minuut uit de kluts de 0-1 aantekende kwam de wedstrijd los en ging het tempo omhoog. Na slordig balverlies op de helft van RCS waarbij veel spelers voor de bal stonden maakte de thuisploeg in de 39e minuut al weer gelijk. Drie minuten later stond er 2-1 op het scorebord. Op slag van rust schoot Michel van dichtbij hard binnen. Ruststand 2-2.
Na de thee ging het feest gewoon door. Na een geweldig actie van Merijn die vaak zijn tegenstander te slim af was werd Michel aangespeeld die de vrij staande Demy wist te vinden die vervolgens koel afrondde. In de 54e minuut kreeg RCS een penalty na een overtreding van Eljo en het stond weer gelijk. Vervolgens kon het alle kanten op maar kwam RCS in de 65e weer op voorsprong. Een paar minuutjes later leek RCS de wedstrijd te beslissen maar het lege doel bleek toch te klein en de bal ging net naast. Even later was het Jasper die zich door de verdediging van RCS wist te wurmen, oog in oog kwam te staan met de keeper en de bal voor het intikken leek. Maar hij schoot recht op de keeper die daarmee de gelijkmaker voorkwam.
In de 85e minuut leek de wedstrijd beslist toen de ruimtes steeds groter werden en RCS daar dankbaar gebruik maakte. Maar in de 89e minuut bracht Sam de spanning weer terug maar gevaarlijk voor het doel van de thuisploeg werd het niet meer. Zo verliest Arendskerke in een doelpuntrijk duel weer van RCS waar minimaal een gelijkspel er zeker in had gezeten. Door deze nederlaag zakt Arendskerke een plaatsje op de ranglijst.