Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Afgelopen zaterdag begon VVA het nieuwe seizoen met een 2-1 overwinning op Dauwendaele. Op eigen veld stond bij rust de uiteindelijke eindstand al op het bord. In de 2e helft drong Dauwendaele wel aan, maar VVA hield stand. Daarmee lukte er iets dat Arendskerke in het afgelopen seizoen 2 maal niet lukte: winnen van de Middelburgers.

Arendskerke start de wedstrijd fel en zet waar mogelijk druk op de tegenstander uit Middelburg. Dat is gewaagd want Dauwendaele heeft een groep met zeer vaardige voetballers. Toch is Arendskerke al snel succesvol. In de 6e minuut krijgt Sam de bal en werkt hij deze binnen: 1-0.

Het spel golft heen en weer met twee teams die de bal graag in het bezit willen hebben en beide hoog druk zetten. Beide ploegen krijgen de kans om te scoren, VVA krijgt de beste kansen. Toch maken de Middelburgers in de 40e minuut 1-1. Na balverlies van VVA wordt de verdediging uit de counter verslagen en scoort Mart de Kroo. Lang hoeven de supporters van Arendskerke niet te treuren, 1 minuut later maakt Dennis op aangeven van Sam de 2-1.

Na rust probeert Dauwendaele te forceren, maar dit lukt niet. Een open 2e helft zorgt voor spektakel, maar niet voor goals. Arendskerke wordt nog het meest gevaarlijk voor de goal. Dauwendaele slaagt er niet in om door de verdediging van VVA te breken. Dit leidt tot frustratie en nog tot een rode kaart aan de kant van de bezoekers. Na negentig minuten heeft VVA de eerste 3 punten van het seizoen binnen. Op naar zaterdag 30 september: uitwedstrijd bij Lewedorpse Boys.