Ruime zege VVA op FC Axel: 3e hattrick Sam Capello

Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Arendskerke won zaterdag de voorlaatste wedstrijd van 2023 met 5-0 van FC Axel. Als je alleen naar de uitslag kijkt lijkt het er op dat Arendskerke een makkelijk middag had, maar dat was het niet. De beginfase was voor de bezoekers. Daarna was de wedstrijd meer in evenwicht. Na 21 minuten schiet Jasper zeer fraai de 1-0 binnen op aangeven van Michel. FC Axel was 2x dicht bij de gelijkmaker maar gescoord werd er voor rust niet meer.

Na de thee hetzelfde spelbeeld. Beide ploegen kregen een paar mogelijkheden. En toen was het de beurt aan Sam die in de 68e minuut van ver en schuin voor het doel de bal niet voorgaf maar verwoestend uithaalde: 2-0. Twee minuutjes later kopte hij de 3-0 binnen. Het lag aan de kant van FC Axel eventjes helemaal open en in de 72e voltooide Sam de hattrick en maakte in de 74e minuut ook nog zijn vierde treffer. In het vervolg kregen Arendskerke en FC Axel nog een paar goede kansen maar het bleef bij 5-0. Mooie zege voor de blauw-witten die ook voor de 1e keer van de competitie de 0 wisten te houden. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen Zaamslag.

De wedstrijdbal bij deze wedstrijd werd gesponsord door Aannemingsbedrijf van Sabben B.V. en Moore DRV.