Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Onder winderige omstandigheden herstelde Arendskerke zich na de zeperd vorige week tegen SSV'65 door met 2-1 te winnen van De Meeuwen. In tegenstelling tot vorige week in Goes waar kans na kans gemist werd was het in de eerste mogelijkheid al raak voor de blauw-witten. Na een snelle aanval was het Sam die Demy wegstuurde die beheerst de 1-0 binnenschoot. In een gelijkwaardige strijd kregen beide ploegen nog wat kansjes maar gescoord werd er niet.
Na de thee had de ploeg uit Zoutelande de wind letterlijk in de rug en ging op zoek naar de gelijkmaker. Arendskerke bleef echter vrij eenvoudig overeind maar toch waren de bezoekers er een paar keer dichtbij maar het was Eljo die zeer attent keepte en een paar keer redding moest brengen. Toch was het Arendskerke die in de 61e minuut scoorde. Uit een corner van Jasper kopte Luuk hard via de onderkant van de lat binnen. Vijf minuten later scoorde De Meeuwen en was de spanning weer terug. De Meeuwen drong aan en kreeg flink wat corners maar met wat hangen aan wurgen bleef Arendskerke overeind en kreeg zelf ook nog wat mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen.
Een knappe zege voor Arendskerke dat nu de 3e plek weer in het zich heeft. Komende zaterdag is het Koningsdag dus geen programma. De week is er de lastige uitwedstrijd tegen FC Axel.

De wedstrijdbal werd gesponsord door Roegiers Glas, De Koeijer schilders en Fraanje Aannemingsbedrijf