Westkapelseweg 24
4374BB
ZOUTELANDE
tel. 0118-561621

Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar veld en winderige omstandigheden was het Arendskerke die verdiend als winnaar van het veld afstapte. In de eerste helft was Arendskerke de bovenliggende partij maar de kansen waren schaars. Bij De Meeuwen moesten al vroegtijdig 2 spelers afhaken met een blessure wat het spel van de thuisploeg er niet beter op maakte.Vlak voor rust was het dan raak voor Arendskerke. Jari ontsnapte aan zijn directe tegenstander en leverde vervolgens een prima voorzet af op Michel die de bal beheerst binnenschoot. Een paar minuten later had Michel de marge al kunnen verdubbelen maar de ruststand was 0-1.

Na de thee was het Demy die in de 53e minuut op aangeven van Sam de bal loeihard in de kruising schoot. De keeper heeft de bal waarschijnlijk alleen maar gehoord. Daarna ging De Meeuwen wat opportunistischer zonder dat het overigens resulteerde in grote kansen. De fraaie 2-1 viel in de 68e minuut dan eigenlijk ook uit het niets en zorgde er voor dat een tijdje het spel aan beide kanten volledig openlag. In de slotfase was het Michel die tot 2 keer toe de beslissing kon brengen maar hij stuitte steeds op de prima doelman van De Meeuwen. Aan de andere kant ook een paar hachelijke momenten voor het doel van Eljo. Gescoord werd er echter niet meer.

Door deze overwinning nestelt Arendskerke zich stevig aan de top op de ranglijst en heeft nu evenveel punten als RCS dat op doelsaldo op de 2e plek staat met 2 punten minder dan De Meeuwen. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen FC Axel.