Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Na 2 nederlagen op rij herstelt Arendskerke zich met een 6-1 zege op VC Vlissingen waarbij Sam zijn 5e hattrick van het seizoen aantekende.

De blauw-witten starten prima en kwamen na 7 minuten al op voorsprong door Sam op aangeven van Merijn. De bezoekers gingen direct op zoek naar de gelijkmaker en nadat de vandaag excellerende Eljo 2 keer redding moest brengen was hij in de 16e minuut kansloos tegen een hard schot op de rand van de 16.
Daarna was het weer Arendskerke dat het heft in handen nam en in hoog tempo de bal rond liet gaan. In de 27e minuut maakte Sam zijn 2e van de middag na een fraaie aanval via Joep en Demy. In de 38e een fraaie bal van Jaron die Sam vrij voor de keeper zette die vervolgens zijn 5e hattrick van het seizoen maakte. Vlak voor rust was het Demy na na een knappe actie van Merijn de ruststand van 4-1 op het bord zette.
Na de thee begon Arendskerke slap en was het te danken aan Eljo dat VC Vlissingen de spanning terug kon brengen. Maar na een groot aantal kansen van deze bezoekers was het in de 72e minuut wel raak voor Jasper die met een droge cijfers de 5-1 binnenschoot. In de 90e minuut bepaalde Michel de eindstand.
Volgende week wacht de Goesse derby met SSV'65 dat knap afrekende met FC Dauwendaele. Arendskerke is dus gewaarschuwd.