Pastoor Fronhoffstraat 3
4453BC
'S-HEERENHOEK
tel. 0113-352084

Arendskerke pakte in blessuretijd uiteindelijk nog de volle winst in 's-Heerenhoek waar iedereen zich min of meer had neergelegd in een gelijkspel. In de 1e helft had Arendskerke het meeste balbezit en kreeg een aantal goede kansen maar stuitte steeds weer op de prima  doelman van Patrijzen. Vlak voor rust was het echter de thuisploeg die bij de 1e grote kans wel raak schoot. Een lange bal werd niet goed beoordeeld en fraai afgewerkt door Niels van Prooijen. Ruststand 1-0.
Na de thee gingen de blauw-witten op zoek naar de gelijkmaker en het spel speelde zich voornamelijk af op de helft van Patrijzen. De keeper redde een paar keer knap en Merijn raakte bij een vrije trap de paal. Uiteindelijk was het na een uur spelen toch raak toen Jasper de vrijelopende Michel wist te bereiken die de bal prima aannam en de 1-1 binnenschoot.
Vanaf dat moment ging het spel heen en weer en kregen beide ploegen kansen. Aan het einde van de wedstrijd lag het initiatief weer bij Arendskerke. Een puntendeling hing in de lucht maar in een rommelige situatie voor het doel waarbij Patrijzen de bal maar niet wegkreeg was het Jasper die hard de 1-2 binnenschoot. Een zure nederlaag voor Patrijzen maar toch uiteindelijk toch wel verdiende overwinning voor Arendskerke.