Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

In de 1e helft was het Sam die na 3 minuten bijna voor de openingstreffer te zorgde maar zijn kopbal belandde op de lat. Arendskerke kreeg vervolgens behoorlijk wat kansen maar de uitstekende keeper van Wolfaartsdijk stond steeds in de weg. Maar ook Wolfaartsdijk was liet zich niet onbetuigt en was in de omschakeling een paar keer levensgevaarlijk. Uiteindelijk was het in de 38e minuut toch raak voor Arendskerke toen Michel uit een rommelige situatie voor de goal van dichtbij binnen kon schieten. Ruststand 1-0.
Vlak na rust was het Jari die zeer fraai de 2-0 binnenschoot. De bezoekers gaven nog niet op maar moesten daardoor steeds meer ruimte weggeven. Toen in de 54e minuut Demy met een prachtige krul  in de kruising de 3-0 was het verzet van de jonge ploeg van Wolfaartsdijk gebroken. Jasper zorgde na een afstandschot voor de 4-0 in de 56e minuut. In de 68e minuut was het invaller Dani die de 5-0 maakte. Een minuut later maakte Demy er 6-0 van. Maar de mooiste treffer van de middag kwam op naam van  Merijn die met een enorme pegel de doelman van Wolfaartsdijk kansloos liet. Mooie zege voor Arendskerke datr ook weer eens de 0 hield.
Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen FC Dauwendaele dat inmiddels ook weer de weg omhoog heeft gevonden. Belooft een spannende wedstrijd te worden.