Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Arendskerke schoot tegen Zeelandia Middelburg goed uit de startblokken en pakte meteen het initiatief. Al na 9 minuten kwamen de blauw-witten op voorsprong na een fraaie steekbal van Jasper even fraai afgerond door Sam. Na 12 minuten stond er al 2-0 op het scorebord toen Jasper de bal panklaar op het hoofd van Michel wist te leggen. Arendskerke kreeg vervolgens kansen op meer maar verzuimde al voor de rust de wedstrijd te beslissen. De bezoekers kwamen er eigenlijk niet aan te pas op één moment na toen uit een buitenspel situatie de paal werd geraakt. De scheidsrechter liet echter doorspelen dus de treffer had waarschijnlijk wel geteld.
Na de rust schroefde Zeelandia het tempo wat op en en dat resulteerde een rommelige fase op. Sam was dichtbij de 3-0 maar het was Zeelandia die in hun eerste kan na rust de spanning terugbracht toen de achterhoede, die daarvoor vrijwel foutloos was, even niet goed stond. Dat gaf de spelers van Zeelandia moed. In de 70e minuut viel tegen de verhouding in de gelijkmaker. Een discutabel doelpunt want uit een voorzet leek Eljo de bal vast te hebben maar die werd uit de handen gelopen door een speler van Zeelandia. De scheidsrechter zag er echter geen overtreding in.
Daarna volgde een gelijkwaardige strijd tot het moment een tweede gele kaart werd getrokken voor een speler van Zeelandia. na een stevige charge op Sam. Ongeveer 10 minuten voor tijd liep ook de keeper van Zeelandia tegen een rode kaart op na een ongelukkig overtreding vlak buiten de 16. Dat was zeer zwaar bestraft maar was wel het kantelpunt in de wedstrijd. Arendskerke zette aan. Invaller Tom raakte de lat maar verder was het moeilijk om een gaatje te vinden in de defensie van Zeelandia. Het leek op een gelijkspel uit te draaien maar In blessuretijd kopte Joep alsnog de 3-2 binnen. Een paar minuutjes later bepaalde Jasper met een fraai wippertje over de keeper de eindstand op 4-2. Uiteindelijk een over de gehele wedstrijd gekeken verdiende overwinning voor Arendskerke in een memorabele wedstrijd waar de druiven uiteraard voor de bezoekers toch wel een beetje zuur waren.

De wedstrijdbal bij deze wedstrijd werd gesponsord door Autodemontage bedrijf Otte