Korenweg 5 B
4456RT
LEWEDORP
tel. 0113-613286

Lewedorpse Boys-’s-Heer Arendskerke 1-5: Zes uit twee voor Arendskerke. ,,We zijn lekker bezig’’, gaf elftalleider Richard de Regt dan ook terecht aan. De bezoekers waren in Lewedorp duidelijk de betere partij. De tactiek van trainer Gerrit Petersen om veel druk vooruit te zetten sorteerde ook in het tweede duel effect. De Regt: ,,De tegenstander kreeg geen tijd, maar ze kwamen er af en toe wel gevaarlijk uit. Ze kregen meer kansen dan Dauwendaele vorige week.’’ Arendskerke had in Sam Capello de topschutter van de dag. Hij zorgde al na vier minuten voor de 0-1 en maakte in de 39ste en 54ste minuut de 0-3 en 0-4. Demy Kole zorgde tussendoor, na zestien minuten, voor de 0-2. Maurice Elenbaas redde na een uur de eer voor Lebo. In de 72ste minuut werd Dennis Goedegebure de laatste doelpuntenmaker van de middag.

Bron: PZC.nl