Irislaan 239
4383VV
VLISSINGEN
tel. 0118-850982

Arendskerke pakte zaterdag 3 punten in Vlissingen en stijgt hiermee naar de 3e plek. Grote man was Sam die 3x het doel wist te treffen. De eerste viel in de slotfase van de 1e helft. Vrij snel na de rust verdubbelde Jari de voorsprong maar even later kwam VC Vlissingen terug in de wedstrijd na een afstandschot van Hicham Bouzambou. In de 66e minuut maakte Sam er 1-3 van en was het verzet van VC Vlissingen gebroken. Sam maakt zijn derde treffer in de 74e minuut en het slotakkoord was voor Nando die in de 79e minuut de eindstand van 1-5 op het scorebord zette. Een verdiende overwinning van de blauw-witten dat door deze overwinnimg in het spoor blijft van de koplopers. Volgende week wacht de derby thuis tegen SSV'65.