Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

De eventuele titelaspiraties die Arendskerke misschien nog had kunnen voorlopig de koelkast in na de 1-4 nederlaag tegen koploper Heinkenszand. In de derby kwam Arendskerke nog wel in de 7e minuut op voorsprong door een fraaie kopbal van Michel op aangeven van Joep. Eventjes was Arendskerke nog de bovenliggende partij maar toen in de 17e minuut Luctor Heinkenszand op gelijke hoogte kwam waren de bezoekers de bovenliggende partij. Michel kreeg nog wel een behoorlijke kans maar het gevaar speelde zich met name af op de helft van Arendskerke. Vlak voor rust kwam Luctor Heinkenszand op voorsprong. Een discutabel doelpunt want er zat een behoorlijk luchtje van buitenspel aan vast. Er werd gevlagd maar de scheidsrechter negeerde het signaal.
Na de thee probeerde Arendskerke het wel maar de grote kansen waren voor de bezoekers. In de 57e minuut viel de 1-3 en was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Arendskerke onmachtig in de aanval en verdedigend onzeker. In de 85e viel nog de 1-4 en was het definitief klaar. Volgende week wacht de uitwedstrijd tegen RCS. Dat wordt een gevecht om de 2e plek want ook de ploeg uit Oost-Souburg verloor van FC Dauwendaele en ziet Luctor Heinkenszand dus uitlopen.

De wedstrijdbal bij deze wedstrijd werd gesponsord door: Autobedrijf van der Endt en Taxi ROKUS