Geldeloozepad 5 f
4463AJ
GOES
tel. 0113-231188

Alle spelers en toeschouwers zullen na het rustsignaal met enige verbazing naar het scorebord hebben gekeken: 4-0. Arendskerke, veel beter dan de thuisploeg, kreeg legio kansen maar incasseerde door veelal defensief gestuntel 4 doelpunten. Binnen 5 minuten al 2 enormen kansen voor Arendskerke maar bij de 1e keer dat SSV'65 over de middellijn kwam was het raak.

Vervolgens was het  éénrichtingsverkeer richting het doel van SSV'65 en het was wachten op de gelijkmaker. Die leek er te komen na een kopbal van Jaron maar die werd volledig onterecht afgevlagd voor buitenspel. Het enige foutje van de verder prima leidende scheidsrechter al kwam dat vlaggen uiteraard op naam van de assistent van SSV'65 die Sam buitenspel zag staan en meteen zijn vlag omhoog stak. Maar Jaron dus niet. In het vervolg was Arendskerke een paar keer dicht bij een treffer maar het zat niet mee en vaak was de laatste pass ondermaats of de inzet te zwak.

In de 2e keer dat SSV'65 voor het doel kwam stond het ineens 2-0. Arendskerke was eventjes de kluts kwijt en een paar minuten later stond ineens de ruststand van 4-0 op het bord. In een matige 2e helft die eigenlijk wel administratief afgehandeld had kunnen worden was eigenlijk het enige echte hoogtepunt het  fraaie afstandschot van SSV'65 waarbij Eljo kansloos was. Arendskerke had waarschijnlijk nog wel een paar uur kunnen voetballen zonder te scoren want het zat er vandaag gewoon niet in.
Een zeer geflatteerde nederlaag van Arendskerke dat zichzelf, met name in de 1e helft, tekort deed en een lesje kreeg in effectiviteit.

Volgende week kan Arendskerke deze kater wegspelen tegen De Meeuwen dat met 5-1 won van FC Dauwendele. De ploeg uit Zoutelande is kansloos voor de titel maar heeft wel al een periodetitel op zak. Voor Arendskerke is het hopen dat het in ieder geval 4e blijft en dat RCS de 3e periode pakt. Dan kan het zich toch nog opmaken voor de nacompetitie.