Bekeravontuur eindigt in Oostkapelle na penalties

Mannen KNVB beker Amateurs 3e ronde Groep 1 Beker Standaard 3e ronde Zuid 1

Magnolialaan 33
4356JE
OOSTKAPELLE
tel. 0118-582293

In een spectaculaire wedstrijd onder soms barre omstandigheden was Arendskerke in de bekerwedstrijd tegen 2e klasser SVOD'22 dicht bij een stunt maar delfde uiteindelijk het onderspit na penalties.
SVOD'22 kwam al na enkele minuten op voorsprong. Eljo hield daarna Arendskerke in de wedstrijd. In de 21e minuut werd het uit een corner gelijk door Michel. Een minuut later een eigen doelpunt van SVOD'22.
Vlak na de thee verdubbelde Demy de voorsprong. In de 62e minuut viel de 2-3 en 10 minuten later de gelijkmaker. Michel schoot vervolgens in de 77e minuut Arendskerke weer op voorsprong. Maar lang kon Arendskerke daar niet van genieten want in de 80e minuut viel de 4-4. Tevens eindstand.
De penalties werden beter genomen door de thuisploeg waarmee het bekeravontuur van Arendskerke ten einde is gekomen.