Herendreef 59
4527AH
AARDENBURG
tel. 0117-308910

Dit keer stond de uitwedstrijd tegen ST Aardenburg/Sluis JO13-1 op het programma. Ryo was afwezig, dus we hadden 12 spelers: Aydean, Boaz, Damian, Dani, Dennie, Dex, Fedde, Floris, Kai, Nicky, Sky en Steijn. De verre reisafstand weerhield de opa en oma van Aydean niet om te komen kijken. Wat een toppers! Altijd leuk als er supporters bij zijn.

Aardenburg/Sluis begon beter aan de wedstrijd en kreeg een paar kansen. De eerste kans werd knap door Damian gered (Damian stond op de goal omdat Ryo er niet was). De tweede kans ging naast. Aan onze kant oogde het allemaal niet zo fanatiek. Aardenburg bleef dan ook de iets betere ploeg en kreeg de kansen, maar Damian stond steeds op de goede plek. Wij kregen niet echt kansen in de eerste helft. Zo gingen we met een 0-0 stand de rust in.

We kwamen wat beter uit de kleedkamer. Drie minuten na rust moest de keeper van Aardenburg voor het eerst aan het werk door een schot van Dani. Knappe redding. Aardenburg kreeg ook kansen. In de 42ste minuut wurmde de spits zich langs onze verdediging en schoot goed in de hoek. Met een mooie duik kon Damian de bal tegenhouden. Even later schoot Aardenburg op de lat. Zo kwamen we twee keer goed weg. Ook wij kregen kansen. Zo'n 10 minuten voor tijd zette Aydean met een diepe bal Dennie alleen voor de keeper. Helaas stuitte de bal bij het dribbelen van Dennie z'n voeten, waardoor deze kans verkeken was. We kregen wel iets meer druk op het doel van Aardenburg. Uit een hoekschop kwam de bal voor de voeten van Dennie. Die schoot met links goed op goal, maar de keeper van Aardenburg stond in de weg. Even later stuurde Dani met een diepe bal Steijn richting de zestien van de tegenstander. Steijn besloot in één keer te schieten, maar weer stond de keeper op de goede plek. Toch kwamen we op voorspong. Zoals vaker dit seizoen gebeurde dat uit een hoekschop. Dani slingerde de bal voor en Dennie kopte knap binnen: 0-1. Even later kreeg Aardenburg een grote kans door balverlies van Dani, maar Damian hield de bal weer uit de goal. Toch kwamen Aardenburg, overigens terecht, zo'n twee minuten voor tijd op gelijke hoogte. Helaas kon de goed keepende Damian dit keer geen redding brengen op een afstandschot: 1-1. Dit zou een terechte uitslag zijn, maar daar waren de blauw-witten het niet mee eens. In de allerlaatste minuut zette Dani met een goede pass Dennie vrij voor de goal. Dennie bleef koel en schoot langs de keeper binnen: 1-2. Dit was de eindstand.

Een gelijkspel was een terechte uitslag geweest, maar we vonden het uiteraard niet erg om de 3 punten mee naar Arendskerke te nemen. De jongens hebben veerkracht getoond, knap gedaan. Inmiddels zijn we 15 wedstrijden ongeslagen. Waar gaat dit eindigen?