's Heer Arendskerke JO10-1

4e klasse 02

19 oktober 2019 10:00

Onbekend

Dit weekend werd de uitwedstrijd in en tegen Kruiningen JO10-1 gevoetbald. Alle spelers waren aanwezig, dus Aydean, Dani, Dennie, Fedde, Luuk, Ryo, Steijn en Tim stonden op het wedstrijdformulier. De trainer had prestatieverlof (weekendje weg) en leider William was hard aan het werk. Gelukkig was rots in de branding Robert wel gewoon aanwezig en kon hij beide taken op zich nemen. De vaste verslaggever was ook niet aanwezig, dus dit verslag is gebaseerd op Whats-app berichten van Robert en een aanwezige opa.

Steijn was deze wedstrijd de aanvoerder. Dennie begon de eerste helft als keeper. Onze jongens begonnen fanatiek aan de wedstrijd. De jongens en meisjes van Kruiningen waren wel fysiek groter, maar dat zijn we inmiddels gewend. Dani opende na ongeveer vijf minuten spelen de score met een schot: 0-1.  In de tiende minuut maakte Kruiningen de gelijkmaker. Een paar minuten later kwamen we op achterstand: 2-1. Vijf minuten voor rust scoorde Luuk de gelijkmaker en een paar minuten voor rust zette dezelfde Luuk ons met een afstandschot op voorsprong: 2-3.  De wedstrijd ging tot aan de rust dus gelijk op. Na de rust kwam daar verandering in. Ryo, die inmiddels was gaan keepen, moest nog toestaan dat Kruiningen de gelijkmaker scoorde, maar daarna waren de blauw-witten niet meer te stoppen. Aydean scoorde de 3-4 en 3-5, Luuk scoorde de 3-6, Aydean schoot met scherp en scoorde de 3-7, na een solo scoorde Dani de 3-8, vanuit een scrimmage scoorde Fedde de 3-9 (zijn tweede doelpunt van het seizoen!) en het slotakkoord was aan Luuk met de 3-10 en 3-11.

Er werd weer goed samengespeeld met een mooi resultaat als gevolg. Na vier wedstrijden staan we op drie overwinningen en één onnodige verliespartij. Komende zaterdag staat de wedstrijd thuis tegen MZC’11 JO10-3 op het programma. Op naar een nieuwe overwinning!