4 - 6

's Heer Arendskerke JO9-1

5e klasse 01

27 oktober 2018 9:30

Op een koude zaterdagmorgen moesten we uit tegen Krabbendijke. Helaas was Ryo ziek, dus waren we vandaag met acht spelers. Dani begon de eerste helft op de goal.

Het was koud en regenachtig. Dit was terug te zien in het spel. Waar de vorige wedstrijd nog met z’n allen keihard werd gewerkt, was het nu allemaal een beetje bibberig en voorzichtig. Dit kwam misschien ook wel door de tegenstander die niet zo fanatiek was.

We kwamen op een 0-1 voorspong. Na een achterbal speelde Dani Steijn aan. Steijn dribbelde langs de zijlijn en gaf de bal aan Dennie die volledig vrij stond. Dennie plaatste de bal netjes in de hoek. Bij de 0-2 waren de rollen omgedraaid. Dennie gaf de bal aan Steijn en Steijn schoot de bal netjes binnen. Vervolgens de eerste echte kans voor Krabbendijke. Een schot werd door Aydean van richting veranderd en belandde op onze paal. Niet veel later viel de 1-2 toch binnen. Dani kon een voorzet net niet uit de lucht plukken, waardoor de spits de bal in een leeg doel kon tikken. We waren niet van slag en gingen op zoek naar de derde treffer. Aydean gaf een voorzet op Tim, maar zijn schot ging net naast. Toch konden we voor rust de 1-3 nog maken. Het was weer Steijn die op aangeven van Dennie het net wist te vinden. Rust.

In de tweede helft ging Thomas keepen. Door de regen is het verslag van de tweede helft wat korter dan normaal. Krabbendijke kwam terug tot 2-3 na een ongelukkig eigen doelpunt van Dennie. Met een goed schot scoorde Luuk de 2-4. Vervolgens kwam Krabbendijke terug tot 4-4. Uiteindelijk werd de wedstrijd toch gewonnen. Dani scoorde de 4-5 na een assist van Aydean en Steijn scoorde met zijn chocoladebeen (links) de 4-6.

De penalty’s werden gescoord door Dani, Steijn en Dennie.