Pereboomweie 2
4341LV
ARNEMUIDEN
tel. 0118-601757

Wegens het regenachtige weer deze keer maar een kort verslagje. In de 1e helft ging de strijd nog gelijk op maar was Arendskerke de gevaarlijkste ploeg. Beste kans voor Dennis toen deze ineens oog in oog kwam te staan met de jeugdige doelman van Arnemuiden. Die dwong Dennis naar buiten en voorkwam zo een achterstand voor de thuisploeg. Ruststand 0-0.

De 2e helft was nauwelijks begonnen toen de keeper van Arnemuiden in de fout ging en Dennis dit cadeautje uitpakte. Een paar minuten later stond de 1-1 al weer op het scorebord. Nadat Arnemuiden een grote kans kreeg (voortreffelijke redding Eljo) pakte Arendskerke weer het initiatief. Jaron maakte in de 62e minuut zijn eerste treffer voor Arendskerke door uit een corner hard binnen te schieten. In de 70e minuut verdubbelde Tom de voorsprong vanuit een vrije trap.

Vlak voor tijd was het Sander die goed doorzette en Dennis bereikte die simpel de 1-4 binnen kon tikken. In blessuretijd maakte Arnemuiden er nog 2-4 van maar de wedstrijd was toen al gespeeld.

Lekker en verdiende zege van Arendskerke. De eerste 3 punten zijn binnen.