Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

,,Heel zuur’’, omschreef Arendskerke-trainer Kees Westerweel de nederlaag. En vervolgens: ,,We verliezen voor de derde keer thuis met 0-1 en hebben dus nog niet gescoord op eigen veld. De eerste helft waren wij duidelijk beter, maar na rust was Meeuwen wat sterker.’’

Zo omschreef trainer Kees de derde thuisnederlaag van afgelopen zaterdag tegen De Meeuwen. Na een spannende pot werd de wedstrijd in de 84e minuut beslist door Menno de Nooijer. Hij mocht na een solo langs de 16 uithalen en liet Eljo kansloos.

VVA begint de wedstrijd sterk door de bezoekers uit Zoutelande vast te zetten. De Meeuwen hebben moeite om onder de druk uit te komen en moeten de bal regelmatig op eigen helft aan Arendskerke laten. Arendskerke heeft de overhand, maar toch levert dit VVA tot de rust niet veel meer op dan een paar schoten van afstand. De Meeuwen dat mikt op de counter, wordt in de eerste helft nog het meest gevaarlijk met een uitbraak van De Nooijer, maar Eljo voorkomt knap de 0-1. Vlak voor rust is Jasper nog gevaarlijk met een vrije trap, maar deze wordt gekeerd door Kerkhove.

Na rust komt De Meeuwen beter uit de kleedkamer. Er is duidelijk meer intentie om zelf te voetballen en op hun beurt drukken ze VVA terug. Eljo is wederom belangrijk met een paar goede reddingen. Tot en met de 65e minuut houden de bezoekers dit vol maar is het VVA, waarbij Sam inmiddels in het veld is gekomen voor Michel, dat met Dennis een 100% scoringskans krijgt. Na een mooie voorzet hoeft hij alleen zijn hoofd nog tegen de bal te zetten om de bal tegen de touwen te werken, maar hij kopt over.

Het laatste kwartier is weer voor De Meeuwen dat op zoek gaat naar de bevrijdende treffer. Eljo houdt zijn ploeg knap op de been met een paar goede reddingen, maar moet uiteindelijk in de 84e minuut toch de goal van De Nooijer toestaan. Helaas slaagt VVA er in de minuten daarna niet meer in om een gelijkmaker te forceren en dat betekent voor de 3e keer een thuisnederlaag met 0-1.

Zaterdag 30 oktober gaat VVA op bezoek in en bij Serooskerke dat net als VVA na 5 wedstrijden op 4 punten staat. Een belangrijke wedstrijd met als inzet 3 punten!