ST 's Heer Arendskerke/Patrijzen/SJO Lebo SVN VVB MO15-2

ST Luctor Heinkenszand/DWO '15/Apollo '69 MO15-1

Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

De meiden kregen LUCTOR op bezoek. Onze eerste wedstrijd, bij het ontbijt bij opening seizoen, wonnen we er simpel van, 6-0 toen. We begonnen aanvallend sterk, met Fay en Jasmijn als spitsen. Voor Jasmijn een nieuwe ervaring waar ze normaal achter in speelt. Eerste grote kans was dan ook voor haar, helaas stond er een goeie keepster in de weg. We creëerden nog een aantal goeie kansen, en hadden na 10 minuten niet eens mogen, maar moeten voor staan met 3-0.. helaas, koelbloedig zijn meiden.  Dan een uitval van LUCTOR, we pakken niet door, keepster Fenna glijdt weg.. 0-1. Ik hoor gemopper, maar gelukkig ook een aantal die zeggen kop op.. knokken. Al snel maken we de 1-1. Doelpunt Esmee. We spelen niet heel goed, geven teveel ruimtes weg, doen te weinig met balbezit. Vlak voor rust duikt Esmee wederom op voor de goal, en zorgt voor de 2-1 ruststand.  Na de rust zelfde verhaal, wij maken het spel, creëren kansjes, maar belonen ons zelf te weinig. Neline pakt haar wekelijkse doelpuntje mee,  en Esmee pakt haar hattrick. Jammer was het dat een enkeling meer aandacht heeft voor de tegenstander dan haar eigen spel. Laat je tegenstander voordat ze zijn, en vecht voor je team. Wederom 3 punten, en feest in de kleedkamer.