Elenbaasstraat 34 b/c
4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Arendskerke kwam na 4 minuten al op voorsprong door een doelpunt van Michel.  Eljo redde fraai op een inzet van dichtbij en Dennis en Michel (afstandschot op de lat) waren dicht bij de 2-0. Van enig verschil op de ranglijst was niets te merke. Sterker nog, Arendskerke was de bovenliggende partij.

Na het rustsignaal kreeg de VVGZ vlagger van de scheidsrechter te horen dat hij niet meer welkom was wegens het aantal keren bewust verkeerd vlaggen. Zijn vervanger deed het overigens niet veel beter en boorde Arendskerke in de 58ste minuut een treffer door de neus toen Jasper hard binnenschoot maar volledig onterecht werd afgevlagd voor buitenspel.
Met windje mee en veelvuldig de lange bal te spelen werd VVGZ een aantal keren gevaarlijk en in de 71ste minuut was het raak voor de ploeg uit Zwijndrecht.

Arendskerke leek stand te houden en een punt aan deze wedstrijd over te houden maar diep in blessuretijd werd dan toch de 1-2 binnengekopt. Een zure en onterechte nederlaag voor de blauw-witten die zich toch wel bestolen voelden.