4458AG
'S-HEER ARENDSKERKE
tel. 0113-562313

Arendskerke verslaat Bruse Boys met 3-1

Op eigen veld was Arendskerke afgelopen zaterdag met 3-1 te sterk voor Bruse Boys. Daarmee vergrote VVA de voorsprong op Bruse Boys van 2 naar 5 punten en liep het 3 punten in op SSV dat op eigen veld verloor van Axel. Daarmee staat VVA op de voorlopig veilige 11e plaats.

Zonder de geblesseerde Tom en geschorste Jeroen, maar met Jaron en Luuk begint VVA, gesteund door een mooie sfeeractie, sterk aan de kraker tegen Bruse Boys. In de eerste 10 minuten wordt VVA gevaarlijk via Sam, Jasper en Dennis, maar een goal blijft uit. Bij Bruse Boys is Van de Berge de gevaarlijke man, maar hij wordt weinig gevonden. Na de goede start zakt het niveau van VVA weg en wordt er veel balverlies geleden. Er wordt veel de lange bal gespeeld en daarmee ontstaat er een rommelig spelbeeld. Tot aan de rust wordt er dan ook niet gescoord.

Na rust ziet het spel van VVA er beter uit. Er is meer geduld aan de bal en de passes komen ook aan. Er worden direct kansen gecreëerd maar Dominic, Jasper en Dennis missen. Bru wordt gevaarlijk via Van de Berge. In de 62e minuut is het Jasper die knap de 1-0 binnen schiet na een mooie pass van Dennis. Jasper schiet de bal vanaf de linker kant diagonaal achter de keeper van Bruse Boys.

Niet veel later in de 66e minuut scoort Jasper opnieuw, deze keer op aangeven van Jari. Wederom een knap schot vanaf de linker kant. 2-0! Bru dat de 2e helft amper aan voetballen komt, staat hiermee voor een behoorlijke opgave. Dat wordt er nog minder op als Dennis in de 83e minuut de 3-0 maakt, na een verkeerde terugspeelbal door Bruse Boys. Vlak voor tijd kopt Van de Berge nog de 3-1 binnen, maar daarna wordt het niet meer gevaarlijk voor de goal van Eljo.

Met deze 3-1 overwinning op zak gaat VVA dinsdag 10 mei op bezoek bij koploper Oostkapelle waar om 20.00 uur afgetrapt wordt.