Wilhelminastraat 1
3281BZ
NUMANSDORP
tel. 0186-653820

Aan de omstandigheden kon het afgelopen zaterdag niet liggen in Numansdorp: een zonnetje, matige wind, een met water gesproeide grasmat en een (bijna) fitte selectie. Toch ging VVA bij NSVV in Numansdorp afgetekend met 3-0 onderuit in de 15e speelronde van de competitie.

VVA begon teleurstellend slap aan het duel en dat resulteerde al in de 2e minuut in de 1-0 van Van de Ree die vrij in kon koppen in de 16. Sam Capello had na een goede actie nog een grote kans op de 1-1, maar miste net de goal. In het vervolg van de 1e helft was NSVV sterker en probeerde VVA zich in de wedstrijd te vechten, maar ging er teveel mis. Dat ging het ook vlak voor rust bij Marijn: na een door VVA genomen corner wilde hij een uitval en dus de aanvaller van NSVV stoppen met een tackle. Hij raakte zijn tegenstander weliswaar amper, maar de manier van inkomen was voor de scheids een reden om de rode kaart te trekken. Arendskerke moest het restant van de wedstrijd met 10 verder.

Na rust wilde VVA meer tegengoals voorkomen en gokte het op een uitval om toch nog een resultaat te halen. Die hoop was vrij snel vervlogen doordat NSVV goed de kleedkamer uitkwam en aanzette. Dit resulteerde in de 55e minuut in de 2-0 door ’t Jong en de 3-0 in de 74e minuut door opnieuw ’t Jong. Het was aan Eljo te danken dat de score in het vervolg van de 2e helft niet verder opliep.

Uiteindelijk was het voor VVA een vervelende middag waarbij de punten verdiend in Numansdorp achterbleven. Aanstaande zaterdag 2 april neemt VVA het om 14.30 thuis op tegen VVGZ dat na 15 wedstrijden met 29 punten op de 3e plek staat. Een nieuwe kans op eigen veld, tot zaterdag!