Lange Blokweg 29
4301NW
ZIERIKZEE
tel. 0111-450236

Na een kwartier spelen stond VVA al met 3-0 achter tegen MZC’11 op het sportpark in Zierikzee. In de 4e minuut knalde Janson een afgeslagen corner achter Eljo in de kruising. Kort daarna in de 7e kopte Van Tiggelhoven de 2-0 binnen en in de 15e minuut kon een vrije Van Vossen Eljo verschalken met een lob. 3-0 binnen een kwartier, een hele slechte start van VVA dat de eerste wedstrijdplannen gelijk in de prullenbak kon gooien. VVA begon met de wind tegen, dat had ook zijn invloed en maakte het lastig om onder de druk uit te spelen.

Toch reden genoeg om te blijven voetballen, een week eerder werd een 0-2 achterstand tegen Serooskerke goedgemaakt. Helaas voor VVA, lukte dit tegen MZC niet. In de 37e minuut was het Sam Capello die na een mooie actie nog de 3-1 binnen schoot, maar meer goals maakte VVA die middag niet.

In de rust kwamen Hans en Jaron erin voor Marc en Marijn en begon Arendskerke aardig aan de 2e helft, maar een aantal kansen op de 3-2 werden gemist. Daarna slaagde MZC in een uitval wel te scoren en werd het 4-1 door Backx in de 66e minuut. VVA dat in het restant van de wedstrijd nog een paar goede kansen creëerde kwam niet tot scoren terwijl Backx zijn 2e maakte in de 86e minuut en daarmee de eindstand op 5-1 bepaalde.

Met deze uitslag en nog 7 wedstrijden te gaan blijft VVA op 16 punten staan, op de 11e plek. Aanstaande zaterdag 30 april wacht DBGC thuis op het sportpark van Arendskerke. Eerder dit seizoen verloor VVA uit bij DBGC nipt met 2-1. Zaterdag een nieuwe kans om de overwinning wel binnen te slepen!