Arendskerke MO-11 grijpt titel

Arendskerke MO-11 grijpt titel

's Heer Arendskerke MO11-1

5 - 0

MOC'17 MO11-1

Competitie

2e klasse 01

Datum

7 december 2019 9:00

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 7 december, een dag waar door de meiden en leider al enige tijd naar uitgekeken werd. Tot vandaag slechts 1 maal gelijk gespeeld, en verder alles gewonnen. Sommige wedstrijden met speels gemak, andere waar we flink aan de bak moesten, Kloetinge, Walcheren, en zeker Krabbendijke, waar we een 3-1 achterstand ombogen in een 5-3 overwinning. 
We verzamelden ons in de kleedkamer om 08:30, op zich een schappelijke tijd, maar niet voor Anna. Zij was een lekker lang weekend op vakantie in Drente, maar wilde deze wedstrijd niet missen, en zat zodoende om 5 uur al in de auto, op weg naar Arendske. Anna  Top actie, Anna en Jody. Zoals de gehele wedstrijd aanvulling van uit de mo-13, dit keer Romy en Roos. Onze scheidsrechter was vandaag Jeroen Corstanje.
Om 9 uur begonnen we aan de wedstrijd, bij sommige meiden was er sprake van een onderbuikgevoel, door de speciale lading van vandaag. MOC, onze tegenstander, begon sterker dan we van te voren hadden verwacht gezien hun plek op de rankschikking. Al snel een omzetting,  de razend sterke spits moest worden aangepakt door Anna, die al eerder bewezen heeft dit goed te kunnen. We speelden een beetje slordig, weinig oog voor elkaar, zodat we niet echt dreigend voor hun keeper konden komen, aan de andere kant een paar speldeprikjes, maar werden verholpen door de alijd goeie Dana, en vandaag een ijzersterke Kaylee. Mocht er onverhoopt een bal door komen, staat daar keepster Fenna altijd nog. Pas tegen de rust kwamen we op 1-0, een juich van verlichting, maar zeker nog geen gelopen koers. Vlak na de rust was het, net als de 1-0 wederom romy, die voor de 2-0, dus veilige marge zorgde. Eindelijk een beetje rust in het spel, kopjes gingen hangen bij MOC. Simpel liepen we uit naar 5-0, waarbij Romy dacht laat ik die drie dan ook maar scoren. Eindelijk klonk het eindsignaal, en een gejuich, en applaus van aanwezige ouders en supporters klonk over ons sportpark.De meiden aan de kinderchampagne, partypoppers plopten, en allemaal een mooie Girl Power muts op . Na snel ff gedouched te hebben, een rondje met de platte kar, de aanwezige meiden van de mo-13 mee op de kar, zij hebben immers ook bijgedragen aan deze titel. Al hossend deden we onze ronde, chauffeur Steef v. Sabben werd begeleid door navigator Roy. Onderweg leuke reacties van passanten, en mensen van voor raam, of uit de deurposten. Bij het passeren van het voetbalveld aan zijde van de Boudewijnstraat, een ovatie van de Jo-19 die aan het warm lopen waren, leuk mannen. Bij aankomst lekker frietjes en zingen in de kantine. Meiden, ik ben trots op deze prestatie, jullie inzet en enthousiasme. Jullie maakten deze dag, tot een verjaardag om me nog lang te heugen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!