De Meeuwen 1 - 's Heer Arendskerke 1

De Meeuwen 1 - 's Heer Arendskerke 1

Zaterdag wacht Arendserke de ontmoeting met De Meeuwen. De ploeg uit Zoutelande staat op de 9e plek en heeft slechts 3 punten meer dan Arendskerke. De ploeg van Kees Westerweele zou zich daarom een goede dienst bewijzen door de punten mee naar huis te nemen.

Vorige week voelde Arendskerke zich toch wel wat bestolen toen een zuivere 2-0 door de neus werd geboord waarmede daardoor VVGZ diep in blessuretijd uiteindelijk nog de volle winst pakte.  Maar gedane zaken nemen geen keer en de focus zal dus volledig op de wedstrijd tegen De Meeuwen moeten staan. De Meeuwen ging vorige week met 3-0 ten onder tegen koploper Oostkapelle/Domburg.

Beide ploegen hebben de punten heel hard nodig en hebben aan een gelijkspel niet veel. In de heenwedstrijd was het De Meeuwen die 6 minuten voor tijd de enige treffer maakte. Het krachtsverschil was minimaal. In de 1e helft Arendskerke de betere ploeg, na rust was het De Meeuwen die het betere van het spel had. Beloofd dus weer een spannende wedstrijd te worden waarbij de belangen hoog zijn.