Wij zijn VVA ! - www.arendskerke.nl

Wij zijn VVA !

Wij zijn VVA !

Scheidsrechter

20-12-2022

Clubscheidsrechter

Het is vanzelfsprekend dat voor elke jeugd- of seniorenwedstrijd die gespeeld wordt ook een scheidsrechter nodig is. Zonder scheids geen wedstrijd!

Met het huidige aantal vrijwillige scheidsrechters kost het onze scheidsrechterscoördinator Pascal Baijens steeds weer moeite om voor alle wedstrijden een scheidsrechter te vinden. Ook moet steeds een beroep gedaan worden op dezelfde mensen.

Door het uitbreiden van het aantal vrijwillige scheidsrechters wordt het plannen eenvoudiger en worden de huidige scheidsrechters ontlast. Dus meldt je aan als scheidsrechter door contact op te nemen met Pascal Baijens of door op deze pagina op de "Ik heb interesse" te klikken

Het is ook mogelijk om je als vrijwillige scheidsrechter aan te melden met je eigen voorwaarden (bijvoorbeeld alleen 's middags / maximaal één keer per maand / alleen pupillen etc.) En wanneer je denkt: "Het fluiten van een wedstrijd lijkt me wel leuk, maar ik heb dat nog nooit gedaan", dan zorgen we natuurlijk dat je hierin begeleid wordt. Dit kan bijvoorbeeld door coaching / begeleiding van een ervaren scheidsrechter tijdens de eerste wedstrijden of door het volgen van een cursus via de KNVB. De cursus 'pupillenscheidsrechter' duurt bijvoorbeeld maar 2 x 2,5 uur en is te volgen voor iedereen vanaf 12 jaar. De kosten van deze cursus zijn voor de vereniging.

Interesse?
Neem contact op met de secretaris: Wim Bouwman (email: secretaris@arendskerke.nl, tel. 06-21884661)

Reageren op de vacature* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!